Poleteli prvi avioni na relaciji Beograd - Dubai

Bez autora
Nov 23 2011

Vodeća "lou kost" aviokompanija iz Dubaija "Flydubai" uspostavila je direktan avio let Beograd-Dubai. Početna cena za let iz Beograda do Dubaija je 170 evra, dok je u suprotnom smeru od 160 evra. "Flydubai" će nedeljno na relaciji Beograd-Dubai, imati četiri leta: ponedeljkom, četvrtkom, nedeljom i subotom.Prvi let je već realizovan juče u 09:10 časova ujutro, kada je iz Dubaia ka Aerodromu "Nikola Tesla", a sleteo u Beogradu u 11.55 časova po lokalnom vremenu.

Poleteli prvi avioni na relaciji Beograd - DubaiVodeća "lou kost" aviokompanija iz Dubaija "Flydubai" uspostavila je direktan avio let Beograd-Dubai. Početna cena za let iz Beograda do Dubaija je 170 evra, dok je u suprotnom smeru od 160 evra.

"Flydubai" će nedeljno na relaciji Beograd-Dubai, imati četiri leta: ponedeljkom, četvrtkom, nedeljom i subotom.

Prvi let je već realizovan juče u 09:10 časova ujutro, kada je iz Dubaia ka Aerodromu "Nikola Tesla", a sleteo u Beogradu u 11.55 časova po lokalnom vremenu.

Let traje nepunih pet sati, a u zavisnosti od interesovanja u ovoj kompaniji ne isključuju mogućnost uvodjenja i dodatnih letova.

Generalni direktor kompanije "Flydubai" Gait al Gait zahvalio se Vladi Srbije na pruženoj podršci i istakao da će zahvaljujući ovoj liniji biti uspostavljene bolje poslovne ali i turisitičke veze, po povoljnim cenama.

"Ova nova ruta će omogućiti turistima i poslovnim ljudima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata da uživaju i posete brojne atrakcije. Takođe, nadamo se da će novi letovi omogućiti srpskoj zajednici u Dubaiu koja broji više od 5.000 ljudi da češće posećuju svoju zemlju", rekao je Gait.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik